Oferte Revelion 2014 Austria - Viena - charter avion - rezervari online - reduceri PDF Print E-mail

saalbach.comnightlife

Partii de vis, culmi inzapezite si placerea de a schia pe ghetari pe durata intregului an ... In paradisul sporturilor de iarna, Austria, fiecare se regaseste. Incepatori sau profesionisti, toti au garantia distractiei hibernale.

Descoperiti impreuna cu noi comorile ascunse, lasati-va rasfatati la cel mai înalt nivel si participati la evenimente exclusive numai în Austria. Dorim sa va conducem într-o lume de poveste doar a voastra, unde toate dorintele pot deveni realitate. Telul nostru este a va oferi vacanta mult visata si ne dorim sa indragiti Austria incat sa devina noua dvs. pasiune!

Dificil este atunci cand ai de unde alege: 800 de statiuni de iarna va asteapta în cele 71 de regiuni ! Aici gasiti toate informatiile despre statiunile din paradisul sporturilor de iarna Austria!

Iarna in Austria Inferioara inseamna relaxare pura, fie pe partiile de schi potrivite pentru toate varstele si nivelurile, fie la plimbare prin fascinantele targuri de Craciun care ne transpun într-o atmosfera de poveste.

 

- Tarife si rezervari pachete turistice:

 

 

SUPORT ONLINE

Sediu:

Oferte last minute: